Kostvejledning til børn og voksne

En personlig træner er en vejledning i et fitness center, som kan hjælpe med kostvejledning hvad enten du er et barn eller voksen, tyk eller tynd. Er du mere til nettet, er der også online kostvejledere, hvor forskellen er at det hele foregår på nettet, altså online. Derfor er konceptet let at tilpasse din travle hverdag. Svartiderne er korte, og ofte ligger der et svar på din personlige side, få timer efter du har skrevet.

En kostvejler kan f.eks. hjælpe dig hvis du har/er:
  • Er et barn
  • Har diabetis
  • Har fået børn
  • Er gravid
  • Har mavesår
  • Vil løbe marathon
Deciderede kostvejlere finder du ofte i større byer som f.eks. Århus, Odense, Esbjerg, aalborg eller København.


Kostvejledning til børn og piger der er gravide

Træningsvejldning

Det er let at modtage kostvejledning og træningsvejledning over nettet.
Du starter med at kontakte din nye kostvejler eller træner, så finder I sammen ud af, hvad der skal ske og hvor lang tid, du i første omgang vil være knyttet til en personlig træner.
Herefter får du din egen private side, som kun du og din træningsvejleder har adgang til. Her foregår dialogen og det er også her træningsprogrammer, kostplaner og alt andet vejledning og rådgivning som fx kostvejledning vil foregå.

Fordelen ved at alt foregår online er, at du kan sætte dig ned når du har tid og læse hvad din trænigsvejleder har skrevet til dig. Ligeledes kan du downloade dit træningsprogram, kostprogram mv. selvom du sidder på den anden side af jordkloden.
træningsvejledning og kostvejledning kan foregå over nettet online. Så det er ligemeget om du er fra København, Vejle eller Odense.
Kostvejledning børn i Århus